Gjør Pstereo-publikumet kule

I dette videointervjuet forteller Johndoe om følelsen av å være ukul, Pstereo-stemningen og trønderske kunstere.

Publisert Sist oppdatert

Trondheimsbandet Johndoe har hatt en lengre pause siden 2006, men nå er de tilbake og mer produktive enn noen gang. Iallfall hvis man skal tro dem selv. Albumet Slugger kom ut tidligere i vår og nå skal de lage enda et album før året er omme.

– Hvis vi får ut to plater på et år, er vi ganske fornøyd egentlig. Det er unikt i Johndoe sammenheng, konstanterer Skybakmoen.

Den nye Johndoe låta “Allværsjakke” handler om å føle seg ukul, og det selv hender at Johndoe gjør det. Hør mer om det og se Johndoe ødelegge en sofa foran Nidarosdomen i videoen:

Bandet spilte for er engasjert publikum på Pstereo. De spurte publikum om de følte seg kule innerst inne, og det var det en god del som gjorde. Øyapublikumet hadde fått et lignende spørsmål tidligere i sommer, følte de seg ukule innerst inne? Da var det et par stykker som hadde svart ja.

– Øyapublikumet de ser jo så utrolig kul ut ikke sant. Pstereo-publikumet ser også bra ut, men vi hadde bare lyst til å løfte dem opp. Folk føler seg bra, det liker vi. sier Skybakmoen

– Det er ikke sant, kommenterer gitarist Terje Uv.

– Nei, de går jo hjemme og føler på selvhatet de også som alle andre, men i kveld da kan de føle seg kule da, sier Skybakmoen med et lite smil på lager.

Bandet kom med noen kommentarer om trønderske kunstnere under konserten på Pstereo, og da spesielt Håkon Gullvåg. Kommentaren hadde gått noe som dette: Det eneste som er bra med trøndersk kunst er han gitaristen her, ikke Håkon Gullvåg. Hos oss konstanterte de at de selvfølgelig ikke mente noe av det, før de smiler og ler. Hva mer de hadde å si om Håkon Gullvåg kan du se i videoen.

Johndoe kan ikke sies å være i noe annet en godt humør, stemningen er på topp selv om konsentrasjonen kanskje ikke er det. “Det intervjuet her går så bra!” blir ytret opptil flere ganger, og da vet man at det er kanskje mer tull enn det er dype filosofiske tanker som luftes foran Nidarosdommen.

Les vår anmeldelse av Johndoe sin konsert her

Powered by Labrador CMS