NKH vant åpen kamp

Fotballaget fra Norges Kreative Høyskole tok torsdag ettermiddag imot kompislaget OverPowered til en tøff batalje av en kamp på Eberg kunstgress

Publisert Sist oppdatert

OverPowered startet forrykende, og tok tidlig ledelsen 1-0 med mål av Eivind Skogan. Laget rakk såvidt å feire før spilleren med nummer 10, Henrik Revå, utlignet. Etter dette tok de hvite trøyene fra Norges Kreative Høyskole over styringen i kampen, men stolpene sto i veien for mange skudd før Christoffer Jellum sendte de i ledelsen like før pause.

Fakta

Bedriftserien 4. divisjon, Avdeling A:

NKH FOTBALL - OP FOTBALL 3-1 (2-1)Eberg Kunstgress

Mål: 0-1 Eivind Skogen, 1-1 Henrik Revå, 2-1 Christoffer Jellum (23 min.), 3-1 Alf Harald Brøndbo.

Nydelig lobb

Like etter at dommeren satt i gang kampen igjen, økte Alf Harald Brøndbo ledelsen til 3-1 med en utsøkt lobb over en utrusende OverPowered-keeper. Etter dette var kampen preget av store åpninger og mye rom, og spillet bølget frem og tilbake, og OverPowered kunne fort scoret både to og tre ganger, men ble litt for svake i avslutningsøyeblikket.

– Selvfølgelig har vi litt flaks, men det handler like mye om kvaliteten i avslutningene, sier lagleder for Norges Kreative Høyskole, Christoffer Jellum.

Norges Kreative Høyskole vant til slutt kampen 3-1, og tok dermed over ledelsen i bedriftseriens 4. divisjon, avdeling A.

Skylder på jakt

Både Jellum og målscorer Henrik Revå konkluderer med at Norges Kreative Høyskole tjente på å ha det lille ekstra i duellene.

– Vi vinner mye på ren innsats. Vi går inn i hver kamp som det skulle vært en Champions League-finale, sier Revå.

– Vi har hatt en tendens til å komme under tidlig i kampene, men har også klart å snu de til seier. Dette vitner om god moral i laget, legger Jellum til.

Trener for OverPowered, Lars Peder Wesje, var skuffet etter kampen, og la ikke skjul på at prestasjonen var langt under pari. Han mente også at noe av skylden måtte legges på mye forfall grunnet jakt.

– Vi spiller ikke bra i dag, men vi må også gi skryt til motstanderne som styrte spillet, og generelt spilte en veldig god kamp. Det skal også sies at vi manglet en del spillere på grunn av fuglejakta som akkurat har startet, sier en tydelig skuffet Wesje i en kort kommentar etter kampen.

OverPowered ligger nå på en 11. plass etter gårsdagens kamp, men har tre kamper mindre spilt enn Norges Kreative Høyskole, og kan passere de med tre seiere i de kampene.

Powered by Labrador CMS