-”Det er som å snakke i telefonen mens du har sex”

Celebert besøk i Rockegeriljaen

Publisert Sist oppdatert

I denne utgaven av Rockegeriljaen P.B.K har vi besøk av Arctic Monkeys-ekspert Thea Nossen. Hun har studert Arctic Monkeys på nært hold i flere år, samt hatt et år i Sheffield for å følge bandet nært på.

Fakta

Rockegeriljaen P.B.K spiller den beste rocken hver mandag mellom 16.00 og 17.00.

Tune inn på http://dusken.no/radio/stream/ eller når du vil på stream on demand på http://dusken.no/radio/postblueskollektivet/

Nossen har arbeidet i lengre tid med en bok kalt «Alex Turner og/on meg», og det er i forbindelse med researcharbeid til denne boken at hun besøker oss.

Programmet tar for seg Arctic Monkeys sin diskografi kronologisk, og gjennom sendingen blir viktige spørsmål som «Har bandet blitt bedre med suksessen, eller var de bedre før?», og som Nossen retorisk skyter inn: Hva mener egentlig Turner med «My propeller won't spin and I can't get it started on my own, when are you arriving?». Hør igjennom sendingen der det blir røpt flere hemmeligheter, og ikke minst hvordan det å høre på Artic Monkeys samtidig som du snakker med noen er «som å snakke i telefonen mens du har sex».

Hør hele sendingen her!

Powered by Labrador CMS