Lemaitre og Smerz til UKA

UKA fyller på programmet med både kjent og ukjent på Samfundet

Publisert

Det blir en helnorsk aften når Lemaitre først inntar Storsalen på Studentersamfundet i Trondheim, før festen fortsetter med spennende Smerz på Knaus senere på kvelden.

Lemaitre

Lemaitre er godt kjent i Trondheim. Duoen høster lovord fra godt kjente Zedd og har turnert tre måneder i Nord–Amerika sammen med EDM-stjernen Porter Robinsen. De har nytt album i bagasjen og tar med seg dette til UKA.

– Lemaitre har med EP-trilogien Relativity og fjorårets EP Singularity hatt noen eventyrlige år siden deres oppstart i 2010, med massiv internasjonal interesse fra både bransje og publikum, skriver UKA i en pressemelding.

– Lemaitre har virkelig tatt steget opp i den øverste divisjonen, og er et solid bidrag til konsertprogrammet. Det blir dritbra, sier storsalsbooker Fabian Egge,

Bandet har kun planlagt tre konserter i Norge i 2015, så du burde absolutt ta turen til Storsalen i høst.

Smerz

Smerz har fått stor interesse rundt seg etter strålende konserter i København, hvor den norske duoen holder til. De er også et av elleve norske band på Roskilde-plakaten til sommeren. Booker for Roskilde har utalt at de var en selvsagt booking, blant annet på grunnlag av det fantastiske liveshowet deres. De har også med seg VJen Sort Støy som utfyller lydbildet de skaper visuelt.

Duoen er satt sammen av Henriette Mozfeld og Catharina Stoltenberg. Sammen har de laget musikk på soverommet i et års tid og om ikke lenge kommer den første EPen deres.

– Dette er et kjempespennende band som uten tvil kommer til å få mye oppmerksomhet fremover, fastslår Knaus­booker Erik Lundgrenn.

Powered by Labrador CMS