Bendik i Klubben på Samfundet i fjor

Dobbelkonsert i Storsalen

UKA fyller på programmet med The Fjords og Bendik

Publisert Sist oppdatert

Etter at UKA nettopp slapp et av Skandinavias største band, Mew, fortsetter de med å gi oss konserter i Storsalen. Men i forhold til godt kjente Mew, får vi nå langt mer ukjente The Fjords og Bendik den 8. oktober.

The Fjords har flere listinger på P3 bak seg og flere gode anmeldelser av både EP og konserter på bransjefestivaler rundt om i verden. I juni slapp de debutskiva si Sillhouttes til litt varierende anmeldelser, men absolutt et album du burde få med deg om du er glad i ny, norsk musikk. Singelen «All in» fra albumet hadde en tilhørende musikkvideo med premiere hos Noisey, musikkdelen av det Canadiske magasinet Vice. Den fikk litt oppstyr her hjemme med sitt smått voldelige tema.

Bendik deltok i Urørtfinalen i 2012 med sin elektropop.Hun har gjestet festivaler som Roskilde og Hove. Med to kritikerroste album ute og et rykte på seg for å gi utrolig gode konserter live er det bare å se frem til konserten. Det er ikke lenge siden hun spillte på Blæst. UKA er heller ikke et ukjent område for Bendik, i 2011 var hun nemlig booker for festivalen.

Powered by Labrador CMS