Engasjerte deltakere og dommere under de innledende rundene i Alias-turneringen.

UKEligaen i gang

Første konkurranse ut var en turnering i Alias, der Trondheims brettspill-elite skulle konkurrere om heder og ære, premier og poeng.

Publisert Sist oppdatert

Lik oss på facebook for det beste fra UKA

Fakta

UKEligaen

– Vinn flotte premier og bli med i kampen om den gjeve tittelen UKA-mester 2015.

– Verdens største Kims lek, Stripa, Gløshaugen: 08.10.2015

– NM i stolleken, Storsalen på Samfundet: 17.10.2015

– Croquetturnering, Høyskoleparken: 19.10.2015.

Det var seks lag som deltok i turneringen, og hvert lag besto av to personer. Etter de innledende rundene gikk fire av lagene videre til semifinalen, og deretter til påfølgende bronsefinale og finale.

Går for førsteplassen

Hans-Ulrik Lingelem og Solveig Christensen dannet et av lagene som skulle prøve seg.

– Vi er med fordi det er gøy, sier Solveig Christiansen.

Hennes lagkamerat Hans-Ulrik Lingelem er derimot mer ambisiøs i sitt svar.

– Vi går for førsteplassen. Foreløpig har vi ikke planlagt å delta i flere av konkurransene i UKEligaen, men man skal ikke se bort fra det altså, forteller Lingelem.

Laget endte til slutt på tredjeplass, og stakk dermed av med to brett med Red-Bull i premie.

Stort engasjement

Det var stort engasjement under konkurransen og det var tydelig at deltakerne var drevne Alias-spillere. I løpet av hele spillet hadde et av lagene utmerket seg, Mari Leonhardsen og Emilie Dahl som ledet gjennom hele turneringen stakk til slutt av med en fortjent seier, billetter til Oktoberfesten og flere poeng i UKEligaen.

– Vi er veldig fornøyde, sier Leonhardsen.

Jentene forteller at de gjerne tar seg et spill Alias på fredagskveldene. Og svarer med et klart ja på spørsmål om de har øvd mye.

UKE-ligaen

Alle deltakerne fikk med seg to poeng videre i UKEligaen, mens lagene med de tre øverste plasseringene fikk med seg enda flere poeng. De har dermed et forsprang videre i ligaen som består av verdens største Kims lek, Croquetturnering og NM i stolleken. Gjennom ligaen vil det også deles ut flotte premier og billetter til forskjellige arrangementer. Sammenlagtvinneren kan smykke seg med den gjeve tittelen UKA-mester 2015.

Powered by Labrador CMS