Trondheim Calling: Panda Panda

Panda Panda leverer akkurat slik som forventet.

Publisert Sist oppdatert

Kvintetten er kjente gjengangere her i Trondheim, mange husker de sikkert fra UKA, Pstereo og Familien. De spiller støypop og musikken har blitt godt mottatt både i og utenfor Norge. I kveld spilte de sin første av to konserter under Trondheim Calling, på Brukbar/Blæst.

Bandet utnytter tiden de har fått, de starter hardt og får dermed med seg publikum med en gang. De er ekstremt samkjørte, noe som gjør at de både leker seg og har det gøy på scenen. Dette er en gjeng dyktige musikere, og med fantastiske kostymer, sminke og lyssetting er virkelig morsomt og vakkert estetisk å oppleve. Støypop er en vanskelig sjanger å kjøre god lyd på, og dessverre kommer ikke melodilinje og sang godt nok igjennom støyen, selv om bandet selv balanserer det godt. Før de avsluttet fremfører de en coverversjon av Abbas «The Winner Takes It All», som er så rå at selv du som står så sykt inne for at du hater Abba, hadde likt den.

Det ryktes om at en EP er på vei, så for all del få med deg Panda Panda i morgen på Fru. Lundgren klokka 00.00, før de tar over verden.

Powered by Labrador CMS