Radio Revolt - ny musikk på spillelistene

Start uken med å sjekke ut låtene musikkredaksjonen mener du ikke kan gå glipp av.

Tekst: Musikkredaksjonen

Bendik - «Kriger» Ny låt frå Bergens råaste dame. Ein energisk sak som det er deilig å danse sånn akkurat passe til og med øla trygt plassert i neven. Silje Halstensen er vokalist og låtskrivar bak denne lettlikelige popgruppa som slepp sitt tredje album om berre tre veker. Dei gjorde ein bra konsert på helgas Trondheim Calling. Norgesturneen er i gong for alvor, og neste gong du ser dei i byen er i varm seinsommarsol på Marinen og Pstereo. Me gler oss.

Twin Peaks - «Walk To The One You Love» Twin Peaks er ikke bare en kultklassiker fra 90-tallet, men også et garasjerock-band bestående av 5 barndomskompiser fra Chicago. Den 13. mai er de ute med sin tredje fullengder kalt Down In Heaven, og første smakebit ut er låta «Walk To The One You Love». Det er tydelig at de fortsetter i samme spor som forrige skiva Wild Onion - med sin herlige, ungdommelige solskinnsrock. Dette lover veldig bra!

White Denim - «Ha Ha Ha Ha (Yeah)» White Denim er snart ute med sitt syvende album kalt Stiff, og teaser oss med låta «Ha Ha Ha Ha (Yeah)». Kvartetten fra Texas er kjent for å blande stilarter som funk, indie rock, jazz, soul og blues, og denne energiske låta er et godt eksempel. Det skal godt gjøres å ikke bli i bra humør av dette.

Flatbush Zombies - «Bounce» Duoen fra Brooklyn er gjengangere i Radio Revolt, og Meechy Darko og Zombie Juice spitter bars i kjent stil. Som alltid produsert av Erick «The Architect» Elliot, som også får et vers disponert til eget bruk. Dop, damer og generell rebelsk oppførsel står – wie immer – frem som tema i denne låta, med et ekstremt laidback, men hey-vi-har-et-dramatisk-og-viktig-budskap-klingende komp.

Motorpsycho - «Spin, Spin, Spin» Trønderne trenger ingen introduksjon, og er klare med release av Here Be Monsters på fredag. «Spin, Spin, Spin» er en coverlåt med karakteristiske Motorpsycho-trekk, fra utilgjort, rå vokal til drivende bass til Snahs småklimpring på gitar. Med fin oppbygging, delvis takket innlemming av orgel og strykere, gir denne låta en god forsmak til fredagens slipp. Æ glær mæ!

Electric Eye - «Mercury Rise» Bergensbandet ga i forrige uke ut sitt andre album Different Sun. En av platas høydepunkter er definitvt «Mercury Rise», en fengende låt med vrenggitarer og en groovy, repetativ beat. I slutten av februar kommer de til Trondheim og Familien! Det er bare å sette på plata, digge det og glede seg.

Okay Kaya - «Durer» En lavmælt og vakker låt fra stjerneskuddet lovet en strålende fremtid. Dette er første gang vi hører henne på norsk. Til sommeren er hun bekreftet til både Slottsfjell og Øyafestivalen. Okay Kaya blir virkelig spennende å følge med på videre!

Powered by Labrador CMS