Repair Café

Nyheter

Det ble nylig holdt en "repair cafe" på klubben i samfundet, der man kunne ta med ting som har blitt ødelagt og kanskje få det fikset. Der snakket vi med noen av de som jobbet for å hjelpe de som kom innom

Hemmeligheten bak bedre karakterer

Nyheter

Morten Røvik er sertifisert Getting Things Done Master Trainer, og har undervist om temaet i flere år. Han deler tips til å få en mer effektiv studieteknikk og bedre karakterer med dusken.no.

Samfundsmøte: Designbarn

Samfundsmøter

CRISPR beskrives som århundrets bioteknologiske nyvinning, men hvor skal grensen gå for å tukle med det menneskelige DNA? Her kan du se opptaket fra lørdagens samfundsmøte!

Statsbygg åpner dørene

Nyheter

På søndag kan du besøke «lukkede» bygninger når Statsbygg arrangerer Åpne hus i Trondheim. Vi besøkte noen av dem med kulturminneforvaltningsstudent Simen André Knutssøn. Han har kunnet fortelle oss om nazi-kanoner, at Norges riksvåpen er verdens eldste og hvor utrolig vanskelig det er å pusse opp et gammelt bygg.

Ekstraordinær Generalforsamling

Samfundsmøter

Onsdagens ekstraordinære generalforsamling resulterte i et nytt medlem i Finansstyret, men ikke alle var like fornøyde med måten Storsalen behandlet kandidatene på.

Nyhetsbildet Uke 38

Nyheter

Kort videosnutt for å oppsumere nyhetsbildet på dusken.no

Samfundsmøte: Status Europa

Samfundsmøter

Møtet tar for seg den turbulente situasjonen i dagens Europa - i lys av en skadeskutt Europeisk Union, en blodig sommer, og en høyre-populisme på fremmarsj. Er vi inne i en ny, kald krig?

- Du vil få deg venner fra hele verden

Nyheter

Studier i utlandet er veldig attraktivt for mange studenter. Studieveileder hos Kilroy forteller oss hvorfor du vil dra til utlandet, og hvordan du søker.

- Mora mi hadde kommet opp hit selv

Reportasje

Rånere i Trondheim er ikke som du hadde forventet.

- Det er som å lese en god bok, se en god film og ta et glass øl. Samtidig

Nyheter

Katja Jarem mener at kunst ikke bare er for kunststudenter, og håper studenter fra alle linjer kommer innom. Det gjør at samtalen om kunsten rikere, og gir nye perspektiver.

Bartebyen blir til skjeggebyen

Reportasje

– Æ hadd skjegg før de va in å ha skjægg!

Bakromsprat med Erna

Nyheter

En uformell prat på bakrommet før Erna skulle opp på talerstolen i storsalen