Samfunnet bak Samfundet
ISFiT
Nyheter
Reportasje
Kultur
Forskning
Kommentar
Musikk
UKA
Sport
Forbruker
Anmeldelse
Portrett
Debatt
Pstereo
Underholdning
Article Action Bronson avlyste etter halvannen låt image

Action Bronson avlyste etter halvannen låt

Gikk av scenen grunnet «medisinske årsaker».

Lik oss på facebook for det beste fra UKA

Det var mange som var skuffet da Queens-rapperen Action Bronson avlyste Pstereo-settet sitt i fjor. Da fikk vi gode, lokale erstattere i form av Shitrich og nordlandsgruppa Tungtvann. Mannen har dermed vært etterlengtet i Trondheim en stund nå.

[ image ]
Dette bilde ble tatt av Action Bronson før han gikk av scenen
Det var derfor duket for en heftig kveld med Action Bronson i Storsalen, men gleden skulle vise seg å være kortvarig. Etter et par låter og opptak av både Genesis og George Michael forlot Bronson scenen og storsalen-publikumet i stikken.

Fikk du ikke nok? Hør Radio Revolts rap-alibi, Feber, glede seg til konserten.

[ image ]
Mayhem Lauren etterlot et energisk publikum til Bronson.
Konserten startet sterkt med oppvarming supplert av Meyhem Lauren. Rapperen gjorde et respektabelt sett, og lyktes godt i å varme opp et litt utålmodig publikum. Da kveldens hovedperson entret scenen var det til Careless Whisper og stor jubel. Da saksofonen ebbet ut begynte Bronson rett på med en av sine største hits, Brand New Car. Det var etter neste låt, The Rising, at Bronson forlot scenen.

Rapperens faste dj, Alchemist, spilte så beats i omtrent 15 minutter før også han gikk av. Konserten ble avsluttet like etter da lyset i storsalen ble slått på, og publikum fikk beskjed om at konserten ikke kunne fortsette.

Se reaksjonene nederst i saken!

Bronson skal ha gått av scenen like etter halv elleve i kveld grunnet medisinske årsaker. På twitter opplyser Bronson om problemer i går, men at han har det bra.

Mandag formiddag kan ikke UKAs pressesjef gi ytterligere informasjon i saken, men opplyser om at de prøver å skaffe en oversikt over situasjonen og at ytterligere info vil komme fortløpende på UKA's hjemmesider etterhvert som den blir tilgjengelig.

[ image ]
Action Bronson bekreftet mandag på Twitter at han har det bra.

Saken oppdateres fortløpende

Tips i saken kan sendes til tips@studentmediene.no

NETTSINNE: Mange tok til Facebook for å klage på at konserten ble avlyst.