Samfunnet bak Samfundet
ISFiT
Nyheter
Reportasje
Kultur
Forskning
Kommentar
Musikk
UKA
Sport
Forbruker
Anmeldelse
Portrett
Debatt
Pstereo
Underholdning
Article Musikkredaksjonens konsertguide image

Musikkredaksjonens konsertguide

Lurer du på hva du skal i helgen? Ikke fortvil!

Hva: Vilde & Vebjørn
Hvor: Ila Brannstasjon
Når: I kveld, torsdag 28.januar kl. 20.00
Hvorfor: Vilde og Vebjørn er en nyoppstartet duo bestående av Vilde Aakre Lie (vokal) og Vebjørn Mamen (vokal og gitar). Duoen holder til på jazzlinja ved NTNU, men denne kvelden skal de tolke kjente og kjære popfavoritter, og de lover blant annet ABBA og Michael Jackson. Vi synes du bør tilbringe torsdagskvelden på Ila. Kjøp en vaffel eller to, len deg tilbake og la deg underholde av to utrolig flinke folk vi garantert kommer til å høre mer fra i tiden fremover.

Hva: Warlocks
Hvor: Familien
Når: I kveld, torsdag 28.januar kl. 22.00
Hvorfor: Warlocks er en kontroversiell og komprissløs gjeng, fra en tid der rapmusikken ennå ikke hadde funnet veien inn i popverdenen. Blant landets hiphophoder har de alltid hatt mengder med kred, og da singelen til albumet Top Notch ble sluppet i 1997 satt samtlige medlemmer varetektsfengslet. To år før dét saksøkte NSB gruppen, grunnet deres video til låta «graff Kill», der de knuser jernbanevogner som tilhører NSB. Warlocks holder det ekte.

Hva: The Dogs
Hvor: Familien
Når: I morgen, fredag 29.januar kl. 22.00
Hvorfor: Kristopher Schau og resten av gjengen er ute med sitt fjerde album, Swamp Gospel Promises, og de mottar nok en gang en rekke gode kritikker. Garasjerock som treffer deg midt i trynet og rett i sjela. Det er duket for en kveld der det forventes at du både skal forbrenne og innta mengder med kalorier! Svett i moshpiten og drikk øl, folkens.

Hva: Hanne Kolstø
Hvor: Klubben, Samfundet
Når: Lørdag 30.januar kl. 22.00
Hvorfor: På tampen av 2015 ga hun ut sitt femte album på fem år, og While We Still Have Light består som sine forgjengere av en rekke pop-perler. Platen inneholder flere vakre og spennende produksjoner, og det blir spennende å høre låtene i et liveformat. Kolstøs musikk er kompleks, kjølig og forførende, og vi er sikre på at det kommer til å bli en bunnsolig konsert.

Hva: Violent Colours
Hvor: Knaus, Samfundet
Når: Lørdag 30.januar kl. 23.59
Hvorfor: Innen vi er inne i lørdagens siste minutt bør du ha kommet deg til vår alles kjære Knaus. Kvintetten Violent Colours spiller dansbar indierock, og slapp sin debut-EP i midten av denne måneden. Sondre Lerche møter The Kooks, og blander en miks bestående av saksofon, discorytmer og progrockpartier.