Nyheter
Kommentar
Leder
Debatt
Reportasje
Portrett
Forskning
Forbruker
Sport
Musikk
Kultur
Anmeldelse
Underholdning
UKA
ISFiT
Pstereo
Øyafestivalen
Festningen
Article Hvor får du gratis stæsj på karrieredagene? image

Hvor får du gratis stæsj på karrieredagene?

Vi stakk innom karrieredagene på Gløshaugen for å finne ut hvem som hadde mest og best tilbud av gratis ting på stand.

Etter å ha vandret gjennom jungelen av rekrutteringskåte bedrifter og overivrige indøk-studenter har vi funnet både diggeste godteri og beste kaffe.

Opptil flere av bedriftene stiller på stand med kaffe, men blir soleklart utklasset av Farmer’s coffee, som stiller med nykvernet, økologisk og skikkelig rettferdig kaffe. Denne standen er selvsagt populær, men de har masse kaffe, så her er det gode muligheter for å snike til seg både en og to kopper.

Mange stands har generisk sukkertøy, men best godteri hadde Hæhre med masse gode slikkepinner i alle regnbuens farger. Veidekke opplevde stor pågang, med en svært lukrativ popcornmaskin på standen sin. Er du interessert i bakverk må du derimot søke deg til Opak (for kjeks) eller DNV GL for boller. Hovedsponsoren DNV GL stikker for øvrig av med tittelen «mest pretensiøse stand», da de stiller med både hydrogendrevet bil, VR-briller og boller på stand. Det skal også sies at heller ikke de visste hva bedriftsnavnet sto for, og hva bedriften drev med.

Er målet med deltakelse på karrieredagene å hamstre mest mulig gratis ting er det mye å hente hos de fleste bedriftene, men særlig Shell, Aker Solutions og Opak utmerket seg med flust av gratis godteri, reflekser og ymse kontorrekvisita.

Det er med andre ord masse å hente, hvis du først klarer å sno deg unna alle de masete, dresskledde mennene.

Vi har også sendt en dragvolling på safari på karrieredagen her. Les skildringen her.