Studiestart
Nyheter
Reportasje
Kultur
Forskning
Kommentar
Musikk
UKA
Sport
Forbruker
Anmeldelse
Portrett
Debatt
Pstereo
Underholdning
Article Podkast: Valg og homofili i hiphop image

Podkast: Valg og homofili i hiphop

Tredje episode av Under Duskens podkast er ute, vi diskuterer hva partiene vil gjøre for studentene, hvordan media dekker valget og homofile hiphop-artister.

Vi er tilbake igjen med nye saker og nye gjester. Dusken Podkast tar deg med inn i Trondheims Studentavis og gir deg intervjuer med journalister og interessante folk. Så har vi selvsagt noen gode diskusjoner. Med oss, Jahn Ivar Kjølseth og Benedikt Erikstad Javorovic.

Hør alle episodene av podkasten på RadioRevolts nettside her. Eventuelt på itunes eller alle andre Podcast-apper.

Valg 2017: Hvem vil studentenes beste?

Ifølge en undersøkelse utført for Universitas og NSO sier 58 prosent av studenter at skole, men bare 56 prosent vet hvem som har den beste politikken. Følger ikke studentene med eller klarer ikke partiene å kommunisere sine synspunkter? Eller er det kanskje ikke bare så stor forskjell? Med oss i studio har vi nyhetsredaktør Michael Li Stene og debattredaktør Anna Juell Johnsen.

Les: Spenn, kos og bolig?

Valg 2017: Media

Media dekker som alltid valget med stor iver, men de ekstreme stemmene får rope høyest. I tillegg sliter Nrk med å få med seg de unge. I sosiale medias tidsalder er det få unge som følger valget på TV. Vi har med oss tidligere Under Dusken-redaktør og masterstudent i Medier, kommunikasjon og informasjonsteknologi, Tonje Jacobsen.

Homofili i hiphop

Hiphop-miljøet har store problemer med homofobi. Likevel er det stadig flere artister som står fram som homofile, blant dem Big Daddy Karsten, som er intervjuet i nyeste Under Dusken. Sammen med musikkjournalist Trym Kjøs diskuterer vi Karsten, Tyler, The Creator og om de som ikke roper æsj høyest kanskje er de som er lengst inn i skapet.

Les artikkelen i nyeste utgave av Under Dusken eller på nett i løpet av uka.