Studiestart
Nyheter
Reportasje
Kultur
Forskning
Kommentar
Musikk
UKA
Sport
Forbruker
Anmeldelse
Portrett
Debatt
Pstereo
Underholdning
Article Nytt UKE-slipp vekker sterke reaksjoner image

Nytt UKE-slipp vekker sterke reaksjoner

Flere kommentarer i sosiale medier viser misnøye med UKAs siste slipp, Martin Garrix. Konsertsjef i UKA-17 er glad for engasjementet.

I dag slapp UKA sin siste headliner, EDM-fenomenet Martin Garrix. Reaksjonene har ikke latt vente på seg, og brukere på sosiale medier, som appen Jodel, uttrykker misnøye med slippet.

– UKA har tidligere bydd på artister som Jay-Z, Muse, Macklemore, Calvin Harris, Franz Ferdinand, Snoop Dogg og David Guetta. Tidligere bookingansvarlige snur seg nok i studentgrava, skriver en bruker på Jodel.

Setter pris på engasjement

[ image ]

– Reaksjoner er først og fremst positivt. Jeg synes det er veldig hyggelig at det er så mye engasjement rundt UKA og våre slipp, og det sier noe om vår posisjon i byen, sier konsertsjef for UKA-17, Herman Biørn Amundsen.

[ image ]

Amundsen har fått med seg at det er en del reaksjoner på Jodel, både positive og negative.

– Vi prøver å lage et program som når ut til flest mulig. Noen ganger treffer vi bredt, mens andre ganger vil vi treffe et visst segment og ikke andre.

Selv om Martin Garrix er siste slippet til Dødens dal, kan Amundsen avsløre at det er flere Storsalen-konserter som ikke er offentliggjort. Selv er Amundsen veldig fornøyd med den siste headlineren.

[ image ]

– Dette er en av verdens største DJ-er, og hvis man ser på andre scener som Martin Garrix spiller på er konserten i teltet i Dødens dal nesten for intimkonsert å regne, sier han.

Han får støtte fra UKEsjef Martin Næss:

[ image ]

– Vi er veldig fornøyde med at en av verdens største DJer kommer til UKA og Dødens dal. Det har vært viktig for oss å booke headlinere i flere sjangere. Til nå har vi både pop og hip hop i Dødens dal, med Lorde og Future, og EDM-sjangeren har studentene ventet på, sier Næss.

Vanskelig å få store, internasjonale navn

– Vi vet at studentene forventer store, internasjonale navn av UKA. Samtidig så vet vi at dette koster ekstremt mye penger, og vi i UKA vil holde en billettpris som studenter kan ha råd til å kjøpe, sier Amundsen.

[ image ]

Han sier at det det kan være utfordrende å få på plass store artister.

[ image ]

– Det er noen som tror man kan plukke fra butikkhylla, men det er veldig lang og vanskelig prosess med mye økonomi i bildet.

[ image ]

Han er fornøyd med programmet de har satt sammen for UKA-17.

– Med internasjonale navn som Future og Lorde, i tillegg til Martin Garrix, håper jeg vi favner bredt og når ut til mange. Hvorvidt det stemmer, får vi se på billettsalget, sier han.