Samfunnet bak Samfundet
ISFiT
Nyheter
Reportasje
Kultur
Forskning
Kommentar
Musikk
UKA
Sport
Forbruker
Anmeldelse
Portrett
Debatt
Pstereo
Underholdning
Article Stråler av energi og dyktighet image

Stråler av energi og dyktighet

Pom Poko viser styrke siste festivaldag hos Trondheim Calling.

Kvartetten har allerede rukket å bli anerkjent hos flere internasjonale musikkanaler, og blir beskrevet som et band verdt å holde et godt øye med i tiden fremover. Det trondheimsbaserte punk-rock-bandet er kjent for sin eksplosive musikk med knallharde overganger til mykere partier, noe som faller publikum godt i smak på Byscenen. Jeg vil særlig trekke frem låta “My Blood”, som er leken og lystig, og får ut det beste i gruppa.

Vokalist Ragnhild Fangel Jamtveit evner en stor variasjon i vokalen som hun mestrer med glans. Det hele løftes av dyktigheten hos de andre bandmedlemmene, og det er ikke vanskelig å se at gruppa koser seg på scenen denne kvelden. Det hele stråler av energi, noe som uten tvil smitter over til oss i publikum.

Gruppa har annonsert at deres debutalbum vil bli utgitt allerede denne måneden, noe som bringer med seg store forventninger. Ikke bare innehar Pom Poko en evne til å yte eksplosivt og hardt samtidig som de sjarmerer publikum mellom slagene. De representerer også en del av det kreative og nyskapende innen sin musikksjanger, og det var en glede å få vitne dette siste kveld av Trondheim Calling.