Nyheter
Kommentar
Leder
Debatt
Reportasje
Portrett
Forskning
Forbruker
Sport
Musikk
Kultur
Anmeldelse
Underholdning
UKA
ISFiT
Pstereo
Øyafestivalen
Festningen
Article Samfundet holder åpent i helga, men med begrenset kapasitet image

Samfundet holder åpent i helga, men med begrenset kapasitet

Arrangementer utsettes og kapasiteten reduseres på grunn av smittefare.

Les deg opp på tiltakene NTNU og andre universiteter i Norge tar i møte med koronaviruset her.

På grunn av smittefare knyttet til koronaviruset reduserer Stundentersamfundet i Trondhjem antall besøkende og utsetter arrangementer som skulle holdes denne helga. Huset vil holde åpent, men det vil bare være en kapasitet på 500 personer.

Det vil altså ikke bli Rocky Horror Picture Show, konsert med Fay Wildhagen, konserter på Knaus eller avholdt Samfundsmøte, det opplyser leder ved Studentersamfundet Frida Jerve til Under Dusken. Hun forteller videre at beredskapsteamet til Samfundet skal møtes igjen på fredag for å videre vurdere situasjonen. Jerve understreker også at ting kan endre seg fort, og at vurderinger gjøres fortløpende.

Foreløpig ingen refusjon

Samfundet skriver at nye datoer for utsatte arrangementer annonseres når videre retningslinjer er avklart fra Trondheim Kommune og Folkehelseinstituttet. Ny informasjon vil postes i facebook-arrangementene etter hvert.

Foreløpig vil ingen billetter bli refundert, da arrangmentet er utsatt, ikke avlyst.

Avgjørelsen kommer på bakgrunn av Folkehelseinstituttes anbefalinger om at arrangementer med mer enn 500 personer bør avlyses.

Sukkerhuset i Trondheim velger å stenge dørene sine inntil videre, mens Kvarteret i Bergen har også iverksatt tiltak, og avlyst to arrangemente. UKEN i Bergen har også avlyst en rekke arrangementer, melder Studvest.