Nyheter
Kommentar
Leder
Debatt
Reportasje
Portrett
Forskning
Forbruker
Sport
Musikk
Kultur
Anmeldelse
Underholdning
UKA
ISFiT
Pstereo
Øyafestivalen
Festningen
Article Karantenens kulinarisme image

Karantenens kulinarisme

Gi nytt liv til gamle lomper og alminnelige tacorester med denne quesadilla-oppskriften.

Mange i karantene kjenner angsten krype innpå når de må lage middag med halvtomt kjøleskap. Frykt ei, du kan nemlig lage deg flotte middager med dine gjenglemte matrester! Slik kan du gir deg selv enda mer tid før du må trosse dine koronasmittede omgivelser for å handle.

Retten i seg selv er lett å lage, og matlagingen vil ikke ta mer enn 15 – 20 minutter. Dersom du ønsker flere unnskyldninger til å droppe hjemmekontoret, kan du lage guacamole eller salsa som tilbehør. Til slutt er det også mulig å pryde dine quesadillas med litt hjemmelaget salat.

FOR 2 QUESADILLAS TRENGER DU:

  • Fire tortillalefser eller lomper
  • Ca. 200 gram revet ost
  • Ca. 150 gram tacorester
  • FRAMGANGSMÅTE:

      1. Sett tortillalefsen din på et fat.
      2. Strø rikelig med revet ost over lefsen.
      3. Strø så tacofyllet på toppen.
      4. Strø mer revet ost.
      5. Legg på en ny lefse.
      6. Legg quesadillaen din på en tørr panne og sett på medium varme.
      7. Stek i fem minutter på hver side.

    Fortsatt sulten? Lag vårruller!