Nyheter
Kommentar
Leder
Debatt
Reportasje
Portrett
Forskning
Forbruker
Sport
Musikk
Kultur
Anmeldelse
Underholdning
UKA
ISFiT
Pstereo
Øyafestivalen
Festningen

FEBER

FEBER er Radio Revolts hiphopmagasin og Trondheims eneste hiphopprogram på radio. Hver fredag mellom kl 18 og 20 spiller vi den nyeste, ferskeste og feteste rapmusikken og holder deg samtidig oppdatert på hva som skjer i rapspillet. Plateanmeldelser, nyheter, konserter, artistintervjuer og løs og fast sjitprat om det meste med relevans til hiphopsjangeren. Sjekk oss ut på facebook: https://www.facebook.com/feber

Besøk av Wonder The Boy og Don Martin Intervju

16.09.16. I dag spilte vi del 2 av Don Martin's Løvehjerter blandt slangene i en tigerstad og fikk Wonder The Boy og Mano i studio. Vi spilte også Mac Millers nye album, Kjartan Gaulfossen og Ol'Burger Beats.

Lytt til episoden!

Selveste Linni henger i studio!

09.09.16: Ikke bare har vi legenden Linni i studio, vi har også kåringen av Don Martin, Boss Castro og Jonas Benyoub- konkurransen.

Lytt til episoden!

Kaveh, Hajoken og SVAISOMMER II - konkurranse

FEBER har intervjuet Kaveh, Hajoken kommer på besøk, og vi har annonsert SVAISOMMER II-konkurranse!

Lytt til episoden!

Blond eller Blonde?

Vi spiller den nye skiva til Frank Ocean...

Lytt til episoden!

Sushi x Kobe-intervju og The Best of $ommern

Til årets første sending leverer vi det beste som har kommet ut i sommer og noen aktuelle Pstereo-navn! Sushi x Kobe har også vært innom for å snakke om løst og fast. Vi har spilt blant annet Danny Brown, ScHoolboy Q, Frank Ocean, Cezinando og en hel del Gucci Mane-relaterte låter.

Lytt til episoden!

Best of 2016 (så langt)-spesial

FEBER oppsummerer dette fantastiske rap-semesteret med det beste fra blant annet Young Thug, Travis $cott, Karpe, Pasha, ScHoolboy Q og Zamour. I tillegg sier vi hade bra til vår egne Rappe-Torjus: "Hade bra!"

Lytt til episoden!

Hiphop-hoder blant Rappere i en Barteby

FEBER får besøk av albumaktuelle Kjartan Gaulfossen for liverapping og intervju om scenepresence, filosofi og mye annet. Vi spiller nye låter fra utgivelsene til Don Martin og Kaveh, i tillegg låter fra Smoke DZA, Masta Ace, Jonwayne, Chance the Rapper og mange fler.

Lytt til episoden!

FEBER har besøk av Tommy Tee og Oscar Blesson

Tommy Tee og Oscar Blesson er innom for å prate om BBB2, blowjobs og politikk. Oscar Blesson flipper en gammel Tee-klassiker og spytter noe freestyle.

Lytt til episoden!
Annonser