Nyheter
Kommentar
Leder
Debatt
Reportasje
Portrett
Forskning
Forbruker
Sport
Musikk
Kultur
Anmeldelse
Underholdning
UKA
ISFiT
Pstereo
Øyafestivalen
Festningen

Hagelangs

Hagelangs er radioprogrammet som gir deg den beste musikken Trondheim har å by på! Hver onsdag mellom 15:00 og 16:00 roter vi, Thea, George og Mathias, i busk og hekk på leting etter deilige toner og smellfeite rytmer fra Trondheim. Med innslag av sporadiske spalter som "Bi me å fyr da kis" (trøndersk musikk til narkotika), " Ukas Motorpsycho" (et trøndersk musikkprogram uten Motorpsycho blir litt som kaffe uten lefse spør du meg), "Alt var bedre før", "Ka faen?" (de mørkere sider av trøndersk musikk)," Kult eller kleint?", "Musikk nord før Namsskogan" (Eks-Hagelangser Mathias' egen lekegrind der hans etnisk-dysfunksjonelle bakgrunn viser oss hvor lite Nordland egentlig har å tilby Trondheim) tar Hagelangs deg med på en overraskende og spennende reise gjennom den trønderske musikkatalogen.

Høstkos på en onsdag

I dagens sending får du masse godbiter fra Trondheim; både undervannspop, rock, hiphop, fuzz, future bass og elektronika i skjønn forening.

Lytt til episoden!

Marie Denise på besøk!

Hey y'all! Team Testo i Hagelangs (Mathi, Geo og Big Vik) tok hjertelig i mot Trondeim Calling-aktuelle Marie Denise i studio i dag!

Lytt til episoden!

Retrokveld!

På torsdag gir vi i Radio Revolt bort hele platearkivet vårt, og i den forbindelse spilte vi god, gammel Trondheimsmusikk i denne utgaven av Hagelangs!

Lytt til episoden!

Besøksbonanza!

Autolaser + Feminalen-spesial

Lytt til episoden!

Jersey night

Hola! I Theas fravær kunne vi melde om høyt testonivå i studio! George, Mathias og Viktor presenterte deilig chunes fra de 3 stedene det SKJER denne helga: Samfundet, Blæst og Diskoteket. Hør sendinga for å få med eg hvorfor DU burde dele deg i 3 og få med alle herlighetene som foregår denne helga, sees på konsert!

Lytt til episoden!

22 på besøk

Hey y'all!! For en super sending vi hadde i dag! (syntes vi). Vi fikk storfint besøk av bandet 22, som fortalte oss masse ekslusivt og fint om deres kommende singel, musikkvideo og ALBUM! Ikke nok med det - de tok med seg et par instrumenter og serenerte oss med sang i tillegg - vi rødmer fortsatt!

Lytt til episoden!

Indian Summer på radion!

I dag hadde vi en god sending stappet med god, aktuell Trondheimsmusikk, med mest fokus på den fine drømmepopen som produseres i Trondheim for tida. Det var ekstremt hyggelig å være alle tre i studio for aller første gang!

Lytt til episoden!

Ny fyr i Hagelangs!

I dag ble vårt nye medlem, Mathias Karlsen, offisielt innlemmet i Hagelangs! Det blir småklein småprat, megafet musikk og et hat/elsk-forhold til bergensere i dagens elleville sending. God kok!

Lytt til episoden!
Annonser