Nyheter
Kommentar
Leder
Debatt
Reportasje
Portrett
Forskning
Forbruker
Sport
Musikk
Kultur
Anmeldelse
Underholdning
UKA
ISFiT
Pstereo
Øyafestivalen
Festningen

Hittegodsklinikken

Vi vil først og fremst ta deg med tilbake til det deilige 1960- og 70-tallet. Til store, kjente, kjære og uvurderlige navn som for eksempel The Velvet Underground, Jimi Hendrix, The Doors, Pink Floyd med mye mer. Du vil også få smake på sære godsaker fra hele verden, som Saft fra Norge, Can fra Tyskland eller Kourosh fra Iran. Innimellom vil det også dukke opp spor fra 2000-tallet som forvalter den dyrebare arven. Jørgen, Johannes, Karoline og Karina vil guide deg gjennom jungelen av psykedeliske prog-rock skatter. Velkommen til Hittegodsklinikken skal du være. Len deg tilbake og nyt.

Dårligteknikklinikketikken

Når Jørgen er tekniker vil en sending bære preg av hans tekniker-ferdigheter. I dagens program er Jørgen tekniker, noe en hører ved at låtene spilles i ulikt volum og mikrofonene ikke alltid er på. Likevel blei det en fin sending, og vi fikk spilt mye fet musikk.

Lytt til episoden!

Sirkusklinikken

I kveldens sending får du høre musikk fra både kjente og ukjente, fra blant annet litt psykedelisk Isaac Hayes og Xhol Caravan. Johannes hadde med Fripp og Giles^2 som vanlig. Vi hadde det veldig moro, håper det er like moro å høre på.

Lytt til episoden!

Gutteklinikken

I denne sendingene møtte ikke jente opp så da spilte guttene prog. Vi hadde med Espen i studio; en person som ikke har hørt alt for mye på prog. Vi babler om de forskjellige måtene prog bandene spilte inn låtene sine og særegenskapene til bandene

Lytt til episoden!

Konformklinikken

Jørgen, Johannes og Karoline inntar studio, dessverre denne gang uten Karina. I dag er alle enige om at vi spiller god musikk, enige om at ligging er godt, og enige om at vi stort sett er enige. I kveldens sending får du høre fra Small Faces, Faces, Noe svensk Björn J;son Lind, og Love.

Lytt til episoden!

Lavlandsklinikken

Kveldens sending byr på mye bra musikk, og mye bra tull & bull. Karoline skjønner ikke sangtitler, og Jørgen og Karina krangler om Ringo Starr. Johannes gjør ikke noe nevneverdig, men han får kudos for å ha tatt med Hittegodsklinikkens dårligste sang gjennom tidene. Karina har fremdeles et ekstra kromosom.

Lytt til episoden!

Presbyopiklinikken

I dagens sending spiller vi mye forskjellig god musikk uten noe fokus. Vi snakker om hvor awesome Frank Zappa er. Johannes har med noe teit 80-talls musikk fra Bill Bufford, for å vise hvor lite trommisen har å si i et band. Det er også mange flere kontroversielle kommentarer.

Lytt til episoden!

Kromosomklinikken

I kveldens sending får du høre deilige toner fra blant annet Funkadelic og Cream. Karina har et ekstra kromosom, det er derfor hun er som hun er.

Lytt til episoden!

Kärleksklinikken

I kveldens sending får du et deilig gjenhør med blant annet Emerson, Lake and Palmer og herlige Bob Dylan. Vi gløtter også så vidt det er østover mot Sverige og Japan og balsamerer ørene med musikk fra Bo Hansson og Flower Travellin' Band. Hør på alle disse flotte og mer dertil!

Lytt til episoden!
Annonser