Nyheter
Kommentar
Leder
Debatt
Reportasje
Portrett
Forskning
Forbruker
Sport
Musikk
Kultur
Anmeldelse
Underholdning
UKA
ISFiT
Pstereo
Øyafestivalen
Festningen

Katarsis

Katarsis er din port til de rikdommer kulturlivet har å by på. Høykultur eller lavkultur, vi gir deg det siste og viktigste innen kulturlivet i Trondheim, Norge og verden forøvrig. Vi i Katarsis ønsker å holde dere lyttere oppdatert på kulturfronten til enhver tid, gjennom en fokusbredde som spenner seg fra billedkunst til dans, teater og performance (scenekunst). I tillegg til spennende intervjuer vil vi også presentere en kulturkalender hver uke, samt andre faste spalter.

Katarsis har STEMT i dagens sending!

STEMT nordlending, scenekunst med kontrabass og gatekunst = dagens Katarsis :)

Lytt til episoden! Last ned episoden på podkast!

Katarsis har sett Bør Børson jr.

Katarsis har en liten Bør Børson spesial, hvor vinner blir trukket og Fride har laget anmeldelse samt besøk skuespillerne etter premieren!

Last ned episoden på podkast!

VINN TO BILLETTER TIL BØR BØRSON JR.

Katarsis har vært på pressevisning av Bør Børson jr., i den forbindelse har vi konkurranse hvor du kan vinne to billetter til forestillingen.

Last ned episoden på podkast!

Katarsis har vært på Opera!

Katarsis har sett operaen Don Giovanni, Bør Børson Jr. er snart premiereklar på Trøndelag Teater og vi gir deg det beste kulturbyen vår har å tilby den kommende uka!

Lytt til episoden! Last ned episoden på podkast!

Blitzregn og gammelrock hos Katarsis

Helene har vært på Rockheim og Katarsis har besøk av Aksel som forteller oss hva greia med museet er. I tillegg er ukas kunstner Augusto Boal, mannen bak forumteateret!

Last ned episoden på podkast!
Annonser