Nyheter
Kommentar
Leder
Debatt
Reportasje
Portrett
Forskning
Forbruker
Sport
Musikk
Kultur
Anmeldelse
Underholdning
UKA
ISFiT
Pstereo
Øyafestivalen
Festningen

Lydsjokket

Lydsjokket gir deg en oppdatering innenfor det nyeste av alle musikksjangre. Her får man høre nye låter som havner på Radio Revolts A- og B-lister, i tillegg til de beste funnene musikkredaksjonen har gjort siste uken. Forvent deg en time med variert musikk og mange nye oppdagelser!

Semesterets siste!

I vårens siste sending av Lydsjokket vier vi tid til å spille de meste populære låtene på Radio Revolt våren 2014. Vi starter med ny musikk, men siste del av sendinga inneholder en nedtelling til den mest spilte låta denne våren.

Lytt til episoden!

Lydsjokket UKE 15

Thea, Kristoffer og Vanja forsøker etter beste evne å presentere den nyeste og beste musikken!

Lytt til episoden!

Lydsjokket UKE 14

Vi spiller den nyeste musikken på Radio Revolts lister! Denne uka er det Martin, Thea og Vanja som tror de er kule. Trykk for spilleliste.

Lytt til episoden!

Lydsjokket

Lydsjokket presenterer ukens feteste låter!

Lytt til episoden!

Lydsjokket UKE 7

Den nyeste musikken på listene til Radio Revolt presenteres hver søndag på Lydsjokket! Denne uken har vi som alltid funnet plass til litt hip hop, men ellers er listene dominert av norsk musikk.

Lytt til episoden!

Lydsjokket UKE 6

I denne ukens Lydsjokket varter vi opp med ekslusive konsertopptak fra Torgeir Waldemar, andre Trondheim Calling-artister, surf-rock og deilige kvinnestemmer.

Lytt til episoden!

Lydsjokket UKE 5

Få med deg det siste av det nyeste! Lydsjokket presenterer de nye tilskuddene på Radio Revolts lister hver uke og denne uken kommer nyhetene fra både inn og utland. De to r-ene, rap og rock, er sterkt representer, men ikke fortvil: popmusikken bringer bud om varmere tider!

Lytt til episoden!

Lydsjokket UKE 4

Etter et semesters pause er det på tide å få tilbake et gammelt og kjært program på Radio Revolt. Nye A og B-lister presenteres! Litt slakk oppstart men med masse god, ny musikk!

Lytt til episoden!
Annonser