Nyheter
Kommentar
Leder
Debatt
Reportasje
Portrett
Forskning
Forbruker
Sport
Musikk
Kultur
Anmeldelse
Underholdning
UKA
ISFiT
Pstereo
Øyafestivalen
Festningen

Påtirshda

Påtirshda er Radio Revolts program for kreativ musikk. Her innbefattet eksperimenterielt, impro, jazz og progressivt. Programmet tar sikte på å levere et bredt register av musikk, både fra lokale, nasjonale og internasjonale artister.

Jazz, død; ses på lørdag

Dagens episode på Påtirshda tar raskt en mørk vending, da vi begynner å prate om merkelige og tragiske måter ulike jazzartister har dødd på. I tillegg gleder vi oss veldig til lørdag når Tuba Tuba og Reggie Got Beats & The RGB Unit spiller på What The Funk på Samfundet. Møt oss der!

Lytt til episoden!

Jazzoppvarming

Har trommehinnen din fått strekt seg lite i sommer? Har dansemusklene vært stive og støle? Frykt ikke for vi hjelper deg å varme opp til et nytt semester med jazz, funk og alt i mellom, med innslag fra blant annet Amy Winehouse og Møster!

Lytt til episoden!

I Like to Sleep

Påtirshda har hatt storfint besøk, nemlig I Like To Sleep. Powerjazz-trioen serverer solide låter, og forteller om musikken, russetiden, og hva som skjer framover. Vi har fått en urpremiere på en splitter ny låt, samt mange andre hits som "Pause", "11", og "Brute".

Lytt til episoden!

Jazzmix? Jazzmix!

Kveldens Påtirshda er preget av stort mangfold og Rahals pizza.

Lytt til episoden!

Krangel!

Det blir FULL KRANGEL i Påtirshda! Alle har nemlig tatt med seg alt for mange låter de vil spille! Derfor setter vi dem opp mot hverandre og krangler om hvilken låt tekniker Andreas skal sette på!

Lytt til episoden!

Påsken takker for seg!

Påsken er endelig over og Påtirsda er tilbake med nytt materiale på første gang på lenge! Men påska er ikke over for alle, så det er kun Rahal ogTrond som inntar studio med sine svært forskjellige musikksmaker. Hvordan skal dette gå?

Lytt til episoden!

Kvinnetirshda!

Påtirshda har hatt en kvinnelig helaften! Trym, Trond, Karoline og Rahal gir deg det beste innenfor jazzen, FEMALE-EDITION!

Lytt til episoden!

Fusion og Kaffe

Påtirshda har hatt nok en sending, og denne gangen hadde vi Fusion-spesial! Vi tar for oss det smootheste og rareste innenfor jazz, samtidig som samtlige i studio konsumerer store mengder kaffe.

Lytt til episoden!
Annonser