Nyheter
Kommentar
Leder
Debatt
Reportasje
Portrett
Forskning
Forbruker
Sport
Musikk
Kultur
Anmeldelse
Underholdning
UKA
ISFiT
Pstereo
Øyafestivalen
Festningen

postBluesKollektivet

postBluesKollektivet er musikkprogrammet på Radio Revolt som tar for seg og spiller rock. Det spilles alt fra besk hardcore til sarte singer-songwritere. Vi oppdaterer den rocke-interesserte studenten om nye plateutgivelser, aktuelle band og konserter i byen. I tillegg til ny musikk graves det også grundig i de siste 60 årene med rock.

Ny sending hver mandag kl. 1600-1700 på stream og DAB+

postBluesKollektivet - Uke 37

Endelig mandag igjen, og det betyr en ny runde med kollektivets fantastiske utvalg av låter fra rockens brede sjanger. I ettermiddag blir det "shuffle spesial" hvor vi spiller vi en salig mix av nye norske og internasjonale låter (i tillegg sniker vi med en gammal godbit av Brian Wilson). Vi presenterer også en ny spalte kalt "ukas beste bandnavn". Tjun inn!

Lytt til episoden!

postBluesKollektivet - Uke 36

Kollektivet har blitt større. Vi kjører rett og slett på med en take-over fra våre nye venner Martin og Even. De tar med seg mye god musikk, med låter fra T-Rex, Pink Floyd, Electric Light Orchestra, Radiohead + mye mer. Sendingen avsluttes med en flunkende ny låt, fra en ung og lovende låtskriver fra Sandvika. "Han ser nesten ut som om Bob Dylan skulle ha kommet fra Bærum. Rett og slett Bærums Bob Dylan."- Martin Ervik

Lytt til episoden!

postBluesKollektivet - Uke 34

Kollektivet er tilbake etter sommerferien! Vi tar en prat om festivalsommeren, kommende konserter og om fet musikk vi har hørt på i sommer. Du får gammel musikk fra band som The Apples in Stereo, samt ny musikk du garantert ikke har hørt om før.

Lytt til episoden!

postBluesKollektivet - Radioheadspesial

Gleder du deg til den nye Radioheadplata? Det gjør vi også, og har derfor en aldri så liten Radioheadspesial. Vi gir deg en låt fra hvert album og serverer deg både seriøse og morsomme fakta.

Lytt til episoden!

postBluesKollektivet - Uke 18

Det er eksamensperiode i Trondheim, og her får du en god dose rock å høre på i lesesalen. Lets Eat Grandma, Butthole Surfers og Blink 182 blir spilt, og mandagen blir litt lysere ;)

Lytt til episoden!

postBluesKollektivet - Takeover med Oslo Ess

Kollektivet har hatt besøk av Knut-Oscar og Åsmund i Oslo Ess, som styrte musikken en hel time. Tune in for å bli bedre kjent med bandet og deres inspirasjonskilder!

Lytt til episoden!

postBluesKollektivet - Uke 15

Kollektivet er fulltallig for en gangs skyld, men vi har også med gjest Jørgen Skjennum som har med seg en hel del deilig musikk.

Lytt til episoden!

postBluesKollektivet - Uke 14

Endelig er kollektivet tilbake, med supervikar Fabian! Erik har vært en tur på verdens største bransjefestival, SXSW, og har med høydepunkter derfra. Det blir en rekke nye låter fra blant annet The Last Shadow Puppets, Explosions In The Sky og Whitney. I tillegg har Katrine vært på konsert med De Underjordiske, et band flere burde få med seg.

Lytt til episoden!
Annonser