Følg SoulMat (tidligere PostKåkk) i et gastronomisk oppdagelsesreise hver søndag og bli inspirert til å lage spennende og variert mat som ikke utfordrer et stakkars studentbudsjett. Hva burde du ha i kjøleskapet? Hva kan du lage i et vaffeljern? Finnes det noe som ikke blir bedre med bacon? Dette er bare noen av de mange spørsmålene som blir besvart i SoulMat.
Abonnér på podcastenTil ære for 1.mai, har vi i Soulmat sett nærmere på matpakken og husmannskosten, i tillegg til å ha besøk av Radio Revolts ferdigmatspesialist Hans for å diskutere nettopp ferdigmat.
Lytt til episoden! Last ned episoden på podkast!Vi har tatt for oss mat fra Middelhavet, nærmere bestemt fra Frankrike, Italia, Hellas og Spania
Lytt til episoden! Last ned episoden på podkast!Skal det være et grillet marsvin? Eller hva med taco som inneholder oksehjerne?
Lytt til episoden! Last ned episoden på podkast!I dag har PostKåkk blitt til SoulMat, og i den anledning starter SoulMatadorene sin jordomseiling med å snakke om soul food.
Lytt til episoden! Last ned episoden på podkast!Snegler, blåskjell, reker, østers og ål - vi gleder oss til varmere tider og feirer den herlige sjømaten
Lytt til episoden! Last ned episoden på podkast!Persille, basilikum, gressløk, koriander, urter, hard urt, myk urt, urt, urt, urt.
Lytt til episoden! Last ned episoden på podkast!Postkåkkene Njaard, Marie og Rakel har retrosending om potet.
Lytt til episoden! Last ned episoden på podkast!Det er Valentines Day og vi tar for oss nettopp kjærlighet sammen med mat.
Lytt til episoden! Last ned episoden på podkast!