Nyheter
Kommentar
Leder
Debatt
Reportasje
Portrett
Forskning
Forbruker
Sport
Musikk
Kultur
Anmeldelse
Underholdning
UKA
ISFiT
Pstereo
Øyafestivalen
Festningen

Sagtann

Elektronisk

Hver onsdag tar Sagtann for seg den elektroniske musikkscenen og spiller det beste av nye utgivelser og plateslipp. Sagtann fokuserer på den elektroniske undergrunden og spiller electronica, dubstep, techno, jersey club, glitch, house og trap. Vi lager god stemning og holder deg oppdatert på konserter, plater og unødvendig informasjon om livet generelt. Hør Nina og Kristoffer i Sagtann hver onsdag fra kl 19:00 til 20:00 på DAB eller stream.
 

Den Red Bull-glaserte samtiden

En ny bølge elektronisk musikk skyller over oss, og Sagtann plasker uti iført tørrdrakt og harpun. Låtene finner du under!

Lytt til episoden!

Machinedrum-spezial!

Sagtann tar deg med på byen i løpet av en time - fra svette dansegulv til enda svettere butikk på soverommet. Machinedrum har satt sitt preg på sendinga!

Lytt til episoden!

Sagtann maxer det

Elektro-elskerne lar det gli ut som bare det. Spillelista ligger her!

Lytt til episoden!

Bondage og disco

Dagens sending har inneholdt vidt forskjellige sjangre - alt fra generisk bodega-disco til abstrakt, industriell dunking! Kristoffer og Håvard fikk brilijere med sine språkkunnskaper, og de nyeste utgivelsene har blitt adressert! Vi lover minst to smude pule-sanger, samt noen nye norske boys med enormt potensiale.

Lytt til episoden!

Superfunkyfresh semesterstart

Sagtann, Radio Revolts elektroniske musikkprogram, har virkelig poppa chæmpisen i semesterets første sending, med masse nye summer-bangerz til deg! Hva har vel IKKE skjedd siden sist? Vi har snakket om alt fra Bjarne Brøndbo i en foss til stratching på God Morgen Norge! En haug med energiske låter fra sendingen kan du finne i spillelisten under, eller lytte til episoden, hvor vi biter over en litt for stor mengde med forskjellig fet musikk. Vårt nye medlem har storkost seg, og planetenes posisjonering tilsier at Sagtanns semester på Radio Revolt kommer til å skinne som en polert stjerne!

Lytt til episoden!

Søt elektronisk sommermusikk

I semesteres siste sending får du høre de beste låtene vi har spilt dette halvåret, i tilleg til intervjuet vi gjorde med Carl Louis. Vi oppdaterer deg også på eventene du ikke kan gå glipp av før du tar sommerferie og smører deg inn med solkrem.

Lytt til episoden!

Fra Elektrosamfundet til LYSTHUS

I kveld hadde vi en hyggelig sending med besøk fra Enhance, SVANI og DJ Karaoke. De forteller om LYSTHUS som er nå på Lørdag, og dere får høre noen helt nye låter fra HI Tom, SVANI og DJ KARAOKE. I tillegg til dette får dere høre et intervju med Strangelove som vi gjorde under Elektrosamfundet.

Lytt til episoden!

Elektrosamfundet og Svømmebasseng på Sagtann

Vi gir deg den feteste musikken som skal spilles på Elektrosamfundet på lørdag og er soundtracket til ditt livs vors. I tillegg har vi hatt koooselig besøk fra Svømmebasseng! Vi har snakket om deres nye singel, fremtidsplaner og dansing. Lykke, glede, vennskap og kjærlighet er nøkkelord for dagens sending.

Lytt til episoden!
Annonser