Nyheter
Kommentar
Leder
Debatt
Reportasje
Portrett
Forskning
Forbruker
Sport
Musikk
Kultur
Anmeldelse
Underholdning
UKA
ISFiT
Pstereo
Øyafestivalen
Festningen

Samfundsmøter

Radio Revolt sender live fra Samfundsmøtene i Storsalen på Studentersamfundet. Her finner du lydopptak av Samfundsmøtene før høsten 2016. Nyere opptak finner du på radiorevolt.no. Det finnes også videoversjoner av disse opptakene.

Abonnér på podcasten

Samfundsmøte: En kveld med Erna

Statsministeren kommer til Storsalen for å dele sitt syn på tingenes tilstand. Det snakkes om høyt og lavt: samfunnet vi lever i, storsamfunnet vi er en del av, og ikke minst hennes egen studietid.

Last ned episoden på podkast!

Festmøte: Kjærestegaranti

"Kan Trondheim by styre Amors piler eller til hvem som Lykken smiler? Hva ligger det i, denne «Kjærestegaranti»? Om mer enn luft, er det noe vi betviler"

Last ned episoden på podkast!

Festmøte: Detektiver og bibliotek

Nils Nordberg, kjent fra radioteateret til NRK, er detektiv-nerd så det holder. Han gir oss et dypdykk i detektivenes verden.

Last ned episoden på podkast!

Samfundsmøte: Kjærlighetssorg

Kjærlighetssorg er noe de fleste opplever, enten ved å føle den selv eller å påføre andre den. På dette Samfundsmøtet diskuterer vi hva kjærlighetssorg er og hvorfor det kan gjøre så utrolig vondt.

Last ned episoden på podkast!

Festmøte: Relativitetsteorien

I november 1915 ble den generelle relativitetsteorien ferdigstilt, og den kan relativt lett omtales en relativt sprek 100-åring. Men hva går den egentlig ut på?

Last ned episoden på podkast!

Samfundsmøte: Afrikas siste koloni

Siden 1975 har Vest-Sahara vært okkupert av Marokko og kalles derfor «Afrikas siste koloni». Hvorfor hører vi så lite om konflikten? Erik Hagen, daglig leder i Støttekomiteen for Vest-Sahara, var med på Samfundsmøtet.

Last ned episoden på podkast!

Samfundsmøte - Selvmord

En lege og en med «praktisk erfaring» var invitert til Storsalen da selvmord sto på dagsorden.

Last ned episoden på podkast!
Annonser