Nyheter
Kommentar
Leder
Debatt
Reportasje
Portrett
Forskning
Forbruker
Sport
Musikk
Kultur
Anmeldelse
Underholdning
UKA
ISFiT
Pstereo
Øyafestivalen
Festningen

Studentlosen

Studentlosen samler tips og triks til deg som er student, og guider deg gjennom en til tider utfordrende og vanskelig studiehverdag. Vi hjelper deg å knekke studentkoden, og viser deg hvordan du kan balansere studier, venner, jobb og hverdag. Med god hjelp fra både eksperter og de som har gått veien før leter vi fram gode studieteknikker, forteller deg hvordan du gjør det bra på eksamen og deler våre erfaringer slik at du kan få mest mulig ut av studietiden din.

Abonnér på podcasten

Eksamensdagen

Eksamen del 3: Gruer du deg til eksamen? Eller trenger du bare noen tips for å gjøre eksamensperioden bedre? Vi har hentet inn eksperthjelp for å guide deg gjennom eksamensperioden.

Last ned episoden på podkast!

Hvordan skal du jobbe i eksamensperioden?

Eksamen del 2: Gruer du deg til eksamen? Eller trenger du bare noen tips for å gjøre eksamensperioden bedre? Vi har hentet inn eksperthjelp for å guide deg gjennom eksamensperioden.

Last ned episoden på podkast!

Hvordan skal du planlegge eksamensperioden?

Eksamen del 1: Gruer du deg til eksamen? Eller trenger du bare noen tips for å gjøre eksamensperioden bedre? Vi har hentet inn eksperthjelp for å guide deg gjennom eksamensperioden.

Last ned episoden på podkast!
Annonser