Nyheter
Kommentar
Leder
Debatt
Reportasje
Portrett
Forskning
Forbruker
Sport
Musikk
Kultur
Anmeldelse
Underholdning
UKA
ISFiT
Pstereo
Øyafestivalen
Festningen

Teknikertimen

Tiden som underdogs er forbi. Det er for lengst kjent at radiosendinger ikke gjør seg selv. Etter å ha ligget i skyggen av programledere og sidekick siden tidenes imorgen, gjorde teknikerne i Radio Revolt opprør mot normen mot at teknkere i motsetning til barn hverken skal sees eller høres. Opp av asken stiger et program du aldri har sett, eller nærmere sagt, hørt, maken til. Jonas Strømsodd og Trygve Bertelsen Wiig tar deg med på en reise i teknikkens verden. Hver lørdag 13-14 prater vi om løst og fast om det vi mener er viktig at nettopp DU får med deg!

Abonnér på podcasten

Siste sending for semesteret

Våren er omme, sommeren er på fremmarsj og eksamensperioden nærmer seg (igjen). Men frykt ikke: Jonas, Kjærsti, Trygve og Hildegunn står klare for å gi deg semesterets siste sending av Teknikertimen!

Lytt til episoden!

Det er endelig vår!

Våren er kommet til Trondheim, Jonas har tatt ut sykkelen, mens det ifølge Trygve ikke er noe som heter vår i Bergen. Han (og også du) må bli overbevist. Challenge accepted!

Lytt til episoden!

Pranks vanker!

Rune er tilbake! Vi tar for oss alt fra Apple som går på trynet til nettbank ræva drit. Hør hør!

Lytt til episoden! Last ned episoden på podkast!

Post-påskeferie-pre-eksamensangst!

Vi hadde en fin påske, men gruer oss til eksamensperioden. Er fildeling greit? Hvilket realityprogram ville vi helst vært med i?

Lytt til episoden! Last ned episoden på podkast!

Påskespesial i Teknikertimen

Jonas er programleder og vi snakker om alt fra Ubuntu til påske og gadgets. Han har også arrangert quiz, hvem vinner? Håge, Trygve eller Kjærsti?

Lytt til episoden! Last ned episoden på podkast!
Annonser